Ballina

Mirë se vini në webfaqen e Zyrës së Kryeministrit të Republikës së Kosovës

Kryeministri Thaçi: E drejta është në anën tonë – këtë do ta provojë përsëri çdo gjykatë, kurdo dhe kudo që të formohet

23.04.2014 - Ne si liderë të Kosovës kemi përgjegjësi institucionale që të marrim vendime të rënda në këtë periudhë. Duhet ta marrim një vendim të tillë edhe sot dhe duhet ta bëjmë këtë në interes të vendit dhe në interes të gjeneratave të ardhshme dhe kultivimit të marrëdhënieve të përjetshme me Shtetet e Bashkuara të Amerikës dhe ngadhënjimit të vizionit tonë për të ardhmen evropiane të shtetit tonë. Lufta e jonë për liri ka qenë e drejtë dhe e pastër dhe është përkrahur nga Shtetet e Bashkuara të Amerikës, Bashkimi Evropian dhe NATO. Elemente të caktuar të komunitetit ndërkombëtar kanë vënë dyshime serioze për ndershmërinë e luftës tonë. Ndërsa ne, duhet të kemi besim se e drejta është në anën tonë, dhe këtë do ta provojë përsëri çdo gjykatë, kurdo dhe kudo që të formohet - theksoi Kryeministri Hashim Thaçi në seancën e sotme të Kuvendit të Kosovësmë shumë

Kryeministri Hashim Thaçi, priti sot z. Emrullah Isler, zëvendëskryeministër në Qeverinë e Republikës së Turqisë

22.04.2014 - Kryeministri i Qeverisë së Republikës së Kosovës është takuar me zëvendëskryeministrin e Republikës së Turqisë, Emrullah Isler dhe kanë biseduar për zhvillimin e marrëdhënieve mes Kosovës dhe Turqisë, për thellimin e këtyre marrëdhënieve dhe për mbështetjen e Turqisë në afirmimin e mëtejmë ndërkombëtar të shtetit të Kosovës. më shumë

Kryeministri Thaçi apelon tek deputetët e Kuvendit të Kosovës që të votojnë themelimin e Forcave të Armatosura të Kosovës

22.04.2014 - “Është e pajustifikueshëm çdo shtyrje e mëtutjeshme e Kuvendit të Kosovës, që të mos e vë...

më shumë

Kryeministri Thaçi: Krijimi i Fondit të Punësimit shënon fillimin e Misionit të ri, duke vazhduar me hapjen e vendeve të reja të punës

21.04.2014 - Kryeministri i Republikës së Kosovës, Hashim Thaçi në kuadër të thellimit të bashkëpunimit dhe...

më shumë

Kryeministri Hashim Thaçi vizitoi Fabrikën e përpunimit të ujit "Dea" në Gumnishtë të Epërme të Gjilanit

21.04.2014 - Kryeministri i Republikës së Kosovës, Hashim Thaçi vizitoi sot Fabrikën e përpunimit të ujit "Dea" në...

më shumë

Agjenda ditore

24 prill 2014

1. Kryeministri Hashim Thaçi në lansimin e Shërbimit Financiar Jobankar në Postën e Kosovës

VENDI: Objekti Qendror i PTK- së, Dardania p.n.    
KOHA: 10:00

2. Kryeministri Hashim Thaçi mbanë ligjëratë  në Universitetin e Pejës “Haxhi Zeka”

VENDI: Universiteti i Pejës “Haxhi Zeka”   
KOHA: 14:00

3. Kryeministri Hashim Thaçi në takim me komunitetin e biznesit në Pejë

VENDI: Hotel “Dukagjini” - Pejë   
KOHA: 18:00

Shkruaj Kryeministrit