Ballina

Mirë se vini në webfaqen e Zyrës së Kryeministrit të Republikës së Kosovës

Komunikatë për Media

21.02.2017 - Qeveria e Republikës së Kosovës përshëndet publikimin e draft-raportit për matjen e territorit të Republikës së Kosovës, të publikuar sot nga Komisioni gjithëpërfshirës i ekspertëve, i kryesuar nga Akademik Hivzi Islami dhe i monitoruar nga përfaqësuesit e SHBA-së, BE-së dhe KFOR-it.më shumë

KONKLUDIMET NGA DRAFT-RAPORTI I PUNËS SË KOMISIONIT PËR MATJEN E TERRITORIT TË REPUBLIKËS SË KOSOVËS

21.02.2017 - Në mbështetje të të dhënave, argumenteve dhe gjetjeve profesionale, shkencore dhe menaxheriale që u ofruan nga institucionet pjesëmarrëse në procesin e matjes, si dhe debatit dhe verifikimit të mbulueshmërisë me dokumentacion administrativ e hartografik nga ekipi i specialistëve të fushave të ngushta në terren, pikërisht në segmentet dhe pikat e diskutueshme, Komisioni i ekspertëve për matjen e territorit të Republikës së Kosovës njofton se madhësia territoriale e Republikës së Kosovës para 25 gushtit 2015, përkatësisht nga vitet 1961-1981 është 10.887 km² dhe nga vitet 1982-2007 është 10.908 km².më shumë

Zëvendëskryeministri Kuçi: Hapja e perëndimit për të rinjtë tanë është çelës për parandalimin e ekstremizmit të dhunshëm

21.02.2017 - Zëvendëskryeministri i parë i Republikës së Kosovës, Hajredin Kuçi mori sot pjesë në Samitin e...

më shumë

Fjala e ministres për Dialog, Edita Tahiri, në Samitin e Komisioneve për Punë të Jashtme të parlamenteve të shteteve të Evropës

21.02.2017 - Ministrja për Dialog, Edita Tahiri, mori pjesë në Samitin e Komisioneve për Punë të Jashtme i parlamenteve të...

më shumë

Kryeministri Mustafa: Kosova, kontribuuese e zgjidhjes së krizave ndërkombëtare

20.02.2017 - Kryeministri i Republikës së Kosovës, Isa Mustafa, mori pjesë sot në punimet e Samitit të Kryetarëve të...

më shumë

KOSOVO IN UNESCO