Ballina BreadCrumbTrailer Legjislacioni BreadCrumbTrailer 2. Aktet nenligjore te miratuara nga Qeveria BreadCrumbTrailer 2.1. Rregulloret

Agjenda ditore

27 prill 2015

1. Kryeministri Isa Mustafa, në përkujtim të Masakrës së Mejës e Korenicës dhe me rastin e 27 Prillit- Ditës së Personave të Pagjetur, bën homazhe në Meje të Gjakovës.

Vendi: Memoriali i Martirëve në Meje të Gjakovës
Koha: 13:00

2.  Kryeministri Isa Mustafa pret në takim kryetarin e Bashkimit Demokratik për Integrim (BDI), Ali Ahmeti. 

Vendi: Ndërtesa e Qeverisë (Vetëm Pamje)
Koha: 16:00
 

Shkruaj Kryeministrit