Ballina BreadCrumbTrailer Sekretar i Përgjithshëm BreadCrumbTrailer Zyrat BreadCrumbTrailer Zyra për...

Zyra për Çështje të Kategorive të Dala nga Lufta e Ushtrisë Çlirimtare të Kosovës

1.    Zyra për Çështje të kategorive të dala nga Lufta e Ushtrisë Çlirimtare të Kosovës bashkërendon dhe koordinon aktivitetet për  kategoritë e dala nga lufta e UÇK-së, sipas Ligjit nr. 04/L -054 për Statusin dhe të drejtat e dëshmorëve, invalidëve, veteranëve, pjesëtarëve të Ushtrisë Çlirimtare të Kosovës.

2.     Përgjegjësitë, fushëveprimi, rregullat dhe procedurat e punës së Zyrës për Çështje të kategorive të dala nga lufta e Ushtrisë Çlirimtare të Kosovës janë të përcaktuara me nenin 17 të Ligjit nr. 04/L -054 për Statusin dhe të drejtat e dëshmorëve, invalidëve, veteranëve, pjesëtarëve të Ushtrisë Çlirimtare të Kosovës dhe me Rregulloren përkatëse për Zyrën.

Tel: 038 201 14 920

Prapa

Agjenda ditore

24 mars 2017

1. Kryeministri Isa Mustafa merr pjesë në Konferencën Informuese për Zhvillimin e Sektorit Privat.

VENDI: Restorant Krapi-Mitrovicë
KOHA: 11:30

2. Kryeministri Isa Mustafa viziton kompaninë për prodhimin e betonit “Burimi” Sh.p.k.


VENDI: Shupkofc-Mitrovicë
KOHA: 13:30

3. Kryeministri Isa Mustafa viziton kompaninë për prodhimin e mobileve “Veli”. 

VENDI: Shupkofc-Mitrovicë
KOHA: 14:00

 


 
 

Shkruaj Kryeministrit

KOSOVO IN UNESCO