Ballina BreadCrumbTrailer Projekt dokumentet tjera...

Ftesë për konsultime publike lidhur me Programin për Reformat në Ekonomi 2017 -2019

Në emër të Ministrit të Financave, z. Avdullah Hoti, njëkohësisht Koordinator Nacional për Programin e Reformave në Ekonomi, ju ftojmë për kontributin tuaj lidhur me draftin e Programit për Reforma në Ekonomi (PRE) 2017-2019. Dokumenti është i hapur për konsultime publike nga data 20 dhjetor 2016 deri më 13 janar 2017.

Qeveria e Republikës së Kosovës për herë të tretë do t’i dorëzohet Komisionit Evropian, Programin e Reformave në Ekonomi si pjesë e dialogut për qeverisje ekonomike ndërmjet Kosovës dhe BE-së. PRE mbulon periudhën afatmesme (tri vjeçare), që duhet të përfshijë: kornizën makro-fiskale dhe politikat fiskale, duke përfshirë masat mbështetëse fiskale dhe një agjendë gjithëpërfshirëse të reformave strukturore.

Deri më tani është prezantuar drafti i parë i PRE 2017-2019 tek Komisioni Evropian ku janë marrë edhe komentet e para nga ta, të cilat janë adresuar në këtë draft dokument nga Zyra për Planifikim Strategjik (Zyra e Kryeministrit) së bashku me koordinatorët nga ministritë e linjës.

Kontributet tuaja në lidhje me draftin e PRE mund t’i bëni në e-mail adresën: zps.zkm@rks-gov.net. Për informata të tjera mund të na kontaktoni në këtë numër: 038 200 14109.

Bashkëngjitur gjeni Draft Programin për Reforma në Ekonomi 2017 -2019
 

Prapa

Agjenda ditore

17 janar 2017

Organizuar nën patronatin e kryeministrit të Republikës së Kosovës, Isa Mustafa, nesër më 17.01.2017 (e martë), mbahet Akademi Përkujtimore, me rastin e 15-vjetorit të vrasjes së deputetit, Smajl Hajdaraj.
 
VENDI: Salla e Kuqe e Pallatit të Rinisë, në Prishtinë.
KOHA: 12:00
 

Shkruaj Kryeministrit

KOSOVO IN UNESCO