Ballina BreadCrumbTrailer Lajme

Lajme

Kryeministri Mustafa shpreh përkrahjen për sektorin e qumështit, i bën thirrje qytetarëve për konsumimin e produkteve vendore

15.12.2016

Kryeministri i Republikës së Kosovës, Isa Mustafa, mori pjesë në lansimin e fushatës “Promovimi i Qumështit të Freskët Vendor”, organizuar nga Shoqata e Prodhuesve të Qumështit të Kosovës dhe Shoqata e Qumështoreve të Kosovës.më shumë

Fjala e ministres për Dialog, Edita Tahiri, në konferencën për medie pas publikimit të vendimit të ITU-së për ndarjen e kodit telefonik për shtetin e Kosovës

15.12.2016

Kam kënaqësinë që t’ju njoftoj zyrtarisht dhe publikisht se shteti i Kosovës mori kodin telefonik ndërkombëtarë nga ITU dhe ky kod është 383.
Qeveria e Republikës së Kosovës konsideron se kjo është arritje e madhe dhe historike për Kosovën.më shumë

Shteti i Kosovës sot u bë me kod telefonik 383

15.12.2016

Ministrja për Dialog, Edita Tahiri, njofton se sot shteti i Kosovës u bë me kod telefonik ndërkombëtarë 383 të cilën ITU ia alokoi edhe zyrtarisht.Poashtu, bëjmë me dije opinionin se ITU në pajtim me marrëveshjen e telekomit ka publikuar kodin telefonik për Kosovën. Ky lajm përbën një të arritur historike për fushën e telekomit dhe fuqizon subjektivitetin ndërkombëtar të shtetit të Kosovës.më shumë

previous

1-3 Nga 3

next

KOSOVO IN UNESCO