Ballina BreadCrumbTrailer Lajme

Lajme

Kryeministri Haradinaj pranon urime nga kryetarët e Këshillit Evropian dhe Komisionit Evropian

30.09.2017

Kryeministri i Republikës së Kosovës, Ramush Haradinaj, ka pranuar telegram urimi nga Kryetari i Këshillit Evropian, Donald Tusk dhe kryetari i Komisionit Evropian, Jean-Claude Juncker.më shumë

U mbajt mbledhja e pestë e Qeverisë

29.09.2017

E drejtuar nga kryeministri Ramush Haradinaj, Qeveria e Republikës së Kosovës ka zhvilluar mbledhjen e saj, të pestën me radhë, në të cilën ka miratuar projektligje dhe vendime tjera të fushave dhe përgjegjësive kushtetuese dhe ligjore.më shumë

Kumtesë për media

29.09.2017

Kryeministri i Republikës së Kosovës, Ramush Haradinaj dhe Qeveria që ai drejton e kanë pritë me shqetësim incidentin që ndodhi në studion e TV Klanit, mes deputetëve Frashër Krasniqi dhe Milaim Zeka.më shumë

Kryeministri Haradinaj ka shkarkuar drejtorë në Ndërmarrjet Publike, për shkak të shkeljes së Ligjit të Ndërmarrjeve Publike

29.09.2017

Kryeministri i Republikës së Kosovës, Ramush Haradinaj, në mbledhjen e sotme të Qeverisë, ka marrë vendim për shkarkimin e drejtorëve në Ndërmarrjet Publike për shkak të shkeljes së Ligjit të Ndërmarrjeve Publike, të përshkruar në Opinionin e Agjencisë Kundër Korrupsionit.më shumë

previous

1-4 Nga 120

next

Agjenda ditore

14 dhjetor 2017

1.Kryeministri Ramush Haradinaj  merr pjesë në konferencën “Bujqësi e qëndrueshme, pylltari dhe zhvillim rural”, organizuar nga Ministria e Bujqësisë, Pylltarisë dhe Zhvillimit Rural.

VENDI: Hotel Amazona
KOHA: 09:00

2. Kryeministri Ramush Haradinaj merr pjesë në takimin e 15-të të Këshillit Ministror të Komunitetit të Energjisë.

VENDI: Hotel Swiss Diamond
KOHA: 14:00

3. Kryeministri Ramush Haradinaj merr pjesë në Akademinë përkujtimore në 19-vjetorin e rënies së Heroit të Kosovës, Mujë Krasniqi.

VENDI: Salla e Kuqe-Pallati i Rinisë
KOHA: 16:00

 

Shkruaj Kryeministrit

KOSOVO IN UNESCO