Ballina BreadCrumbTrailer Lajme

Lajme

Kryeministri Mustafa vizitoi Bashkësinë Islame me rastin e e Festës së Kurban Bajramit

01.09.2017

Kryeministri i Republikës së Kosovës, Isa Mustafa, ka vizituar sot Bashkësinë Islame të Kosovës, me rastin e Festës së Kurban Bajramit.
Duke përcjell drejtuesve të Bashkësisë Islame urimet më të përzemërta për këtë festë të rëndësishme, kryeministri Mustafa vlerësoi lartë rolin e BIK-ut në edukimin e qytetarëve, tolerancën që kjo bashkësi ka treguar dhe rolin e saj për paqe dhe prosperitet.më shumë

Sekretari Amerikan i Shtetit Rex W. Tillerson uron kryeministrin Mustafa për Festën e Kurban Bajramit

01.09.2017

Sekretari Amerikan i Shtetit, Rex W. Tillerson, ka uruar kryeministrin Isa Mustafa dhe të gjithë myslimanët me rastin e Festës së Kurban Bajramit.
Duke theksuar rëndësinë e kësaj feste për myslimanët në gjithë botën, sekretari Tillerson tha se shumëllojshmëria e kulturave dhe shteteve të përfaqësuara në Haxhin vjetor, shërben si përkujtues i shoqërive vibrante civile, të cilat qëndrojnë së bashku në lutje, duke çmuar reflektimin shpirtëror, shërbimin, duke ndihmuar ata me më pak fat dhe duke ngritur themelet e respektit të ndërsjellët që i tejkalon kufijtë.më shumë

previous

1-2 Nga 2

next

KOSOVO IN UNESCO