Ballina BreadCrumbTrailer Lajme

Lajme

Kryeministri Haradinaj: Problemi i Hades dhe Shipitullës do të zgjidhet në bashkëpunim me të gjithë

12.09.2017

Kryeministri i Republikës së Kosovës, Ramush Haradinaj, në orët e mbrëmjes në Obiliq, në mjediset e Korporatës Energjetike të Kosovës, ka bashkëbiseduar me banorët e fshatrave Shipitullë dhe Hade për çështjen e shpronësimit të pronave të tyre.më shumë

Kryeministri Haradinaj premton zgjidhje të shpejtë për banorët e Hades dhe Shipitullës

12.09.2017

Kryeministri i Republikës së Kosovës, Ramush Haradinaj, iu ka premtuar banorëve të fshatrave Hade dhe Shipitullë dhe organeve komunale të Obiliqit zgjidhje shumë të shpejtë të problemit me të cilin ballafaqohen tash e një kohë të gjatë. më shumë

Kryeministri Haradinaj priti shefen e EULEX-it, Alexandra Papadopoulos

12.09.2017

Kryeministri i Republikës së Kosovës, Ramush Haradinaj, priti në takim shefen e EULEX-it, Alexandra Papadopoulos.
Gjatë takimit, Papadopoulos e përgëzoi kryeministri Haradinaj për detyrën e re, duke vënë në pah bashkëpunimin e ngushtë me Qeverinë e Kosovës deri në përfundim të mandatit të EULEX-it.më shumë

Kryeministri Haradinaj priti përfaqësuesin e përhershëm të FMN-së për Kosovën, Ruud Vermeulen

12.09.2017

Kryeministri i Republikës së Kosovës, Ramush Haradinaj, ka pritur në takim përfaqësuesin e përhershëm të Fondit Monetar Ndërkombëtar për Kosovën, Ruud Vermeulen.më shumë

previous

1-4 Nga 8

next

KOSOVO IN UNESCO