Ballina BreadCrumbTrailer Lajme

Lajme

Kryeministri Haradinaj arrin marrëveshje me banorët e fshatrave Shipitullë dhe Hade

13.09.2017

Kryeministri i Republikës së Kosovës, Ramush Haradinaj, vazhdoi sot takimet me delegacionet e fshatrave Shipitullë dhe Hade, me të cilët një ditë më parë pati zhvilluar bisedat gjatë ditës deri në orët e vona të natës në Obiliq.më shumë

Kryeministri Haradinaj: Furnizimi me energji elektrike do të jetë stabil

13.09.2017

Kryeministri i Republikës së Kosovës, Ramush Haradinaj, në orët e vona të mbrëmjes ka vizituar mihjen sipërfaqësore në fshatin Shipitullë, pas arritjes së marrëveshjes me banorët e fshatrave Shipitullë dhe Hade të Komunës së Obiliqit. më shumë

Kryeministri Haradinaj: Projektet infrastrukturore do të përfundohen me kohë

13.09.2017

Kryeministri i Republikës së Kosovës, Ramush Haradinaj ka kërkuar nga kompanitë kontraktuese për ndërtimin e rrugëve që t’i kryejnë punët në afatin e përcaktuar kohor, në mënyrë që të mos ketë vonesa të pajustifikueshme. më shumë

Kryeministri Haradinaj pranon urim nga kryeministri i Finlandës, Juha Sipila

13.09.2017

Kryeministri i Republikës së Kosovës, Ramush Haradinaj, ka marrë telegram urimi nga kryeministri i Finlandës, Juha Sipila për detyrën e re në krye të Qeverisë.më shumë

previous

1-4 Nga 17

next

KOSOVO IN UNESCO