Ballina BreadCrumbTrailer Lajme

Lajme

Kryeministri Haradinaj: Renditja e Kosovës në vendin e 40-të në të bërit biznes lajm i mirë për vendin

31.10.2017

Kryeministri i Republikës së Kosovës, Ramush Haradinaj, e ka vlerësuar lajm shumë të mirë për vendin, rangimin e Kosovës nga pozita e 61-të, në pozitën e 40-të, sipas Raportit të Bankës Botërore për të Bërit Biznes 2018.më shumë

Kategoritë e luftës – mbrojtje ligjore falas

31.10.2017

Zyra për Çështjet e Kategorive të dala nga Lufta, që vepron në kuadër të Zyrës së Kryeministrit, bashkë me Agjencinë për Ndihmë Juridike Falas, kanë arritur marrëveshje bashkëpunimi në interes të Familjeve të Dëshmorëve, Invalidëve, Veteranëve dhe familjeve të tyre. më shumë

Kryeministri Haradinaj mori pjesë në takimin e Këshillit të Ministrave për Reformën e Administratës Publike

31.10.2017

Kryeministri i Republikës së Kosovës, Ramush Haradinaj, mori pjesë në takimin e Këshillit të Ministrave për Reformën e Administratës Publike, me ç ‘rast theksoi se reforma është proces që e përcjellë administratën gjithë jetën.më shumë

Zëvendëskryeministri Limaj: Prodhimi vendor është prioritet i Qeverisë

31.10.2017

Zëvendëskryeministri i Republikës së Kosovës, Fatmir Limaj, mori sot pjesë në tryezën e organizuar nga Klubi i Prodhuesve të Kosovës më temën “Prodhimet vendore në supermarkete-rregullimi i tregtisë së brendshme”.më shumë

previous

1-4 Nga 113

next

KOSOVO IN UNESCO