Ballina BreadCrumbTrailer Lajme

Lajme

Qeveria e Kosovës zhvillon mbledhjen e rregullt

03.10.2017

E udhëhequr nga kryeministri Ramush Haradinaj, Qeveria e Republikës së Kosovës ka zhvilluar mbledhjen e rregullt, të gjashtën me radhë në të cilën ka miratuar gjashtë projektligje dhe vendime nga fushat e saj të përgjegjësive kushtetuese dhe ligjore.më shumë

Zëvendëskryeministri Enver Hoxhaj takoi zëvendëskryeministrin e Maqedonisë, Bujar Osmani

03.10.2017

Zëvendëskryeministri i Republikës së Kosovës, Enver Hoxhaj, ka pritur sot në takim zëvendëskryeministrin për Çështje Evropiane në Qeverinë e Maqedonisë, Bujar Osmani. Pas takimit, është mbajtur konferencë për medie.Zëvendëskryeministri Hoxhaj ka folur për raportet e shkëlqyeshme mes dy vendeve, duke përmendur mundësinë që në një të ardhme të afërt të ketë mbledhje të përbashkët të dy qeverive, të Kosovës dhe Maqedonisë. më shumë

Kumtesë për media nga Komisioni Shtetëror për Shënjimin dhe Mirëmbajtjen e Kufirit Shtetëror

03.10.2017

Komisioni Shtetëror për Shënjimin dhe Mirëmbajtjen e Kufirit Shtetëror, duke vepruar sipas vendimit për emërimin e tij, nr. 01-04, dt. 22.9.2017, të Qeverisë së Kosovës, deri më tash ka mbajtur disa takime pune, në të cilat, në mënyrë të organizuar, ka analizuar pjesë të materialeve të punës të ish-Komisionit Shtetëror për Shënjimin dhe Mirëmbajtjen e Kufirit Shtetëror. Komisioni ka konkluduar se ka nevojë edhe për një numër të konsideruar të materialeve shtesë, të cilat do t’ua kërkojmë me shkrim disa institucioneve përkatëse. më shumë

previous

1-3 Nga 3

next

Agjenda ditore

14 dhjetor 2017

1.Kryeministri Ramush Haradinaj  merr pjesë në konferencën “Bujqësi e qëndrueshme, pylltari dhe zhvillim rural”, organizuar nga Ministria e Bujqësisë, Pylltarisë dhe Zhvillimit Rural.

VENDI: Hotel Amazona
KOHA: 09:00

2. Kryeministri Ramush Haradinaj merr pjesë në takimin e 15-të të Këshillit Ministror të Komunitetit të Energjisë.

VENDI: Hotel Swiss Diamond
KOHA: 14:00

3. Kryeministri Ramush Haradinaj merr pjesë në Akademinë përkujtimore në 19-vjetorin e rënies së Heroit të Kosovës, Mujë Krasniqi.

VENDI: Salla e Kuqe-Pallati i Rinisë
KOHA: 16:00

 

Shkruaj Kryeministrit

KOSOVO IN UNESCO