Ballina BreadCrumbTrailer Lajme

Lajme

Kryeministri Haradinaj priti në takime të ndara Shoqatat e viktimave të dhunës seksuale gjatë luftës dhe kryetaren e komisionit qeveritar për verifikimin e statusit të kësaj kategorie

07.10.2017

Përfaqësuesit e këtyre shoqatave falënderuan kryeministrin për vullnetin dhe përkrahjen e treguar për fillimin e procesit të verifikimit të statusit të viktimave të dhunës seksuale në afat optimal prej pesë muajve.më shumë

Kryeminsitri Haradinaj priti shehlerët kosovarë

07.10.2017

Kryeministri i Republikës së Kosovës, Ramush Haradinaj, priti në takim përfaqësuesit e Bashkësisë së Tarikateve të Kosovës, të prirë nga Shejh Ruzhdi Shehu, anëtar i Mexhlisit të BTK me bashkëpunëtorët, Shejh Lulzim Shehu, Sekretari i Përgjithshëm i BTK, Shejh Xhemajli Haxhimustafa, Kryetar i Kuvendit të BTK, Shejh Leonard Shehu, anëtar i Këshillit Organizativ Mbikëqyrës, Shejh Abidin Shehu, Kryesues i Mexhlisit BTK, Shejh Besim Shehu, anëtar i Mexhlisit të BTK, dhe Shejh Mehmet Shehu, anëtar i Mexhlisit, BTK-ës.më shumë

Kryeministri Haradinaj priti Komitetin e grave të verbra të Kosovës

07.10.2017

Kryeministri i Republikës së Kosovës, Ramush Haradinaj, priti sot në takim përfaqësueset e Komitetit të grave të verbra të Kosovës, të prira nga Bajramshahe Jetullahu. më shumë

Kryeministri Haradinaj i priti edhe zjarrfikësit

07.10.2017

Kryeministri i Republikës së Kosovës, Ramush Haradinaj, ka pritur sot Sindikatën e Zjarrfikësve të Kosovës, të udhëhequr nga Muharrem Bejta, të cilët kërkuan ndihmë nga kryeministri i vendit për zgjidhjen e problemeve me të cilat ata ballafaqohen si një nga shërbimet emergjente në vend.më shumë

previous

1-4 Nga 8

next

Agjenda ditore

14 dhjetor 2017

1.Kryeministri Ramush Haradinaj  merr pjesë në konferencën “Bujqësi e qëndrueshme, pylltari dhe zhvillim rural”, organizuar nga Ministria e Bujqësisë, Pylltarisë dhe Zhvillimit Rural.

VENDI: Hotel Amazona
KOHA: 09:00

2. Kryeministri Ramush Haradinaj merr pjesë në takimin e 15-të të Këshillit Ministror të Komunitetit të Energjisë.

VENDI: Hotel Swiss Diamond
KOHA: 14:00

3. Kryeministri Ramush Haradinaj merr pjesë në Akademinë përkujtimore në 19-vjetorin e rënies së Heroit të Kosovës, Mujë Krasniqi.

VENDI: Salla e Kuqe-Pallati i Rinisë
KOHA: 16:00

 

Shkruaj Kryeministrit

KOSOVO IN UNESCO