Ballina BreadCrumbTrailer Lajme

Lajme

Kryeministri Haradinaj takoi përfaqësuesit e Federatës së Boksit të Kosovës

21.10.2017

Kryeministri i Republikës së Kosovës, Ramush Haradinaj, ka pritur sot në një takim përfaqësuesit e Federatës së Boksit të Kosovës, të udhëhequr nga kryetari Ramadan Selimi dhe anëtarët e bordit, Agim Tahiraj dhe Sylë Morina.më shumë

Kryeministri Haradinaj takoi përfaqësuesit e Shoqatës së Prodhuesve të Qumështit

21.10.2017

Kryeministri i Republikës së Kosovës, Ramush Haradinaj, ka pritur sot në një takim përfaqësuesit e Shoqatës së Prodhuesve të Qumështit, të udhëhequr nga kryetari i kësaj Shoqate, Naser Bajraktari.më shumë

Kryeministri Haradinaj priti në takim Shoqatën Lidhja e Invalidëve dhe Viktimave Civile të luftës

21.10.2017

Kryeministri i Republikës së Kosovës, Ramush Haradinaj, priti në takim Shoqatën Lidhja e Invalidëve dhe Viktimave Civile të Luftës, të udhëhequr nga Mustafë Prenku.më shumë

Kryeministri Haradinaj takoi përfaqësuesit e Shoqërive Aksionare të dala nga KEK-u

21.10.2017

Kryeministri i Republikës së Kosovës, Ramush Haradinaj, ka pritur sot në një takim përfaqësuesit e Shoqërive Aksionare të dala nga KEK-u, Ejup Reka nga Autotransporti, Hamit Leci nga Kosova Thëngjilli, Rexhep Kaqurri nga Instituti i Mjekësisë së Punës, Nysret Abdullahi nga Inkos dhe Ilmi Azemi nga Ushqimi Shoqëror.më shumë

previous

1-4 Nga 10

next

KOSOVO IN UNESCO