Ballina BreadCrumbTrailer Lajme

Lajme

Kryeministri Haradinaj: Investimi në edukim i nevojshëm për Kosovën

30.11.2017

Kryeministri i Republikës së Kosovës, Ramush Haradinaj, priti në takim një grup të studentëve-bursistë, të bashkë-financuar nga Qeveria e Kosovës dhe USAID-i, të cilët studimet e tyre i kanë përfunduar në universitete të ndryshme në Shtetet e Bashkuara të Amerikës.më shumë

Kryeministri Haradinaj priti në takim Imzot Dodë Gjergjin

30.11.2017

Kryeministri i Republikës së Kosovës, Ramush Haradinaj, priti në takim Ipeshkvin e Ipeshkvisë së Kosovës, Imzot Dodë Gjergji, me bashkëpunëtorë, me të cilin bisedoi për zhvillimet aktuale në vend.më shumë

Kryeministri Haradinaj: Transparenca është kusht i rëndësishëm për luftimin e korrupsionit

30.11.2017

Kryeministri i Republikës së Kosovës, Ramush Haradinaj mori pjesë në konferencën për lansimin zyrtar të bazës së të dhënave të Gazetës Zyrtare dhe aplikacionit mobil, qëllimi i së cilës është informimi i publikut me Gazetën Zyrtare të Republikës së Kosovës dhe aplikacionin mobil përkatës.më shumë

Kryeministri Haradinaj vizitoi gjimnazin “LOYOLA” në Prizren

30.11.2017

Kryeministri i Republikës së Kosovës, Ramush Haradinaj, vizitoi sot gjimnazin “LOYOLA”, në Prizren, ku për së afërmi bisedoi me drejtorin e shkollës, edukatorët dhe mësimdhënësit, nga të cilët u informua për mbarëvajtjen e procesit mësimor. më shumë

previous

1-4 Nga 116

next

Agjenda ditore

14 dhjetor 2017

1.Kryeministri Ramush Haradinaj  merr pjesë në konferencën “Bujqësi e qëndrueshme, pylltari dhe zhvillim rural”, organizuar nga Ministria e Bujqësisë, Pylltarisë dhe Zhvillimit Rural.

VENDI: Hotel Amazona
KOHA: 09:00

2. Kryeministri Ramush Haradinaj merr pjesë në takimin e 15-të të Këshillit Ministror të Komunitetit të Energjisë.

VENDI: Hotel Swiss Diamond
KOHA: 14:00

3. Kryeministri Ramush Haradinaj merr pjesë në Akademinë përkujtimore në 19-vjetorin e rënies së Heroit të Kosovës, Mujë Krasniqi.

VENDI: Salla e Kuqe-Pallati i Rinisë
KOHA: 16:00

 

Shkruaj Kryeministrit

KOSOVO IN UNESCO