Ballina BreadCrumbTrailer Lajme

Lajme

Kryeministri Haradinaj priti në takim lamtumirës komandantin e KFOR-it, Gjeneral Major Giovanni Fungo

01.11.2017

Kryeministri i Republikës së Kosovës, Ramush Haradinaj, priti në takim lamtumirës komandantin e KFOR-it në Kosovë, Gjeneral Major Giovanni Fungo.
Kryeministri Haradinaj me këtë rast e falënderoi komandantin e KFOR-it, për punën e tij në drejtimin e misionit të KFOR-it gjatë kësaj periudhe dhe për ndihmën e dhënë për të ruajtur sigurinë në vend.më shumë

Kryeministri Haradinaj ofron përkrahje për sektorin e ujërave në Kosovë

01.11.2017

Kryeministri i Republikës së Kosovës, Ramush Haradinaj, mori pjesë në konferencën dhe ekspozitën e 5-të të përbashkët ballkanike me temë “Sfida e ujit të ndotur”, e cila po mbahet në Prishtinë, me pjesëmarrës nga rajoni i Ballkanit dhe më gjerë.më shumë

Kryeministri Haradinaj priti drejtorin e Kryqit të Kuq Ndërkombëtar për Kosovën

01.11.2017

Kryeministri i Republikës së Kosovës, Ramush Haradinaj, priti në takim Drejtorin Rajonal të Komitetit të Kryqit të Kuq Ndërkombëtar (KNKK) për Europë dhe Azi Qendrore, me zyrë në Gjenevë, Patrick Vial, i shoqëruar nga Agim Gashi, Shef i Misionit të KNKK në Kosovë, të cilët e kanë përgëzuar atë për zgjedhjen në krye të Qeverisë së vendit.më shumë

Kryeministri Haradinaj dënon sulmin në New York

01.11.2017

Kryeministri i Republikës së Kosovës Ramush Haradinaj e ka dënuar sulmin e egër mbi jetët njerëzore në New York City, duke e konsideruar njëherësh sulm kundër dinjitetit njerëzor dhe lirisë – sinonim i të cilës janë Shtetet e Bashkuara të Amerikës.më shumë

previous

1-4 Nga 5

next

KOSOVO IN UNESCO