Ballina BreadCrumbTrailer Lajme

Lajme

Kryeministri Haradinaj në takimin e parë të Këshillit të Sigurisë së Kosovës

03.11.2017

Kryeministri i Republikës së Kosovës, Ramush Haradinaj, kryesoi sot Këshillin e Sigurisë së Kosovës me pjesëmarrjen e përfaqësuesve të institucioneve dhe të mekanizmave të sigurisë, në takimin e parë që prej krijimit të Qeverisë.më shumë

Kryeministri Haradinaj kërkon thellimin e bashkëpunimit me institucione financiare, për të përmirësuar klimën e investimeve në Kosovë

03.11.2017

Kryeministri i Republikës së Kosovës, Ramush Haradinaj, ka zhvilluar takim pune në Ministrinë e Financave, ku është pritur nga ministri, Bedri Hamza, ndërsa ka takuar edhe drejtorët e departamenteve dhe të zyrave të kësaj ministrie. më shumë

Deklaratë e Kryeministrit të Republikës së Kosovës, Ramush Haradinaj, pas dënimit të “Grupit Kumanova

03.11.2017

“Kemi përcjellë me kujdes dhe vëmendje të shtuar procesin pas ngjarjeve tragjike në Kumanovë, në maj të vitit 2015 dhe dënimet e shqiptuara nga Gjykata në Shkup. Drejtësia duhet të vihet në vend, duke nisur që nga zbardhja e plotë e ngjarjes me të gjitha dimensionet e saj. Një hetim ndërkombëtar do të ndihmonte zbardhjen e plotë të së vërtetës, për të cilën mundohemi të gjithë”.më shumë

Kosova shënon progres të madh në indikatorët e MCC-së

03.11.2017

Kosova ka shënuar progres në shumicën e indikatorëve të qeverisjes së mirë të agjencisë federale amerikane MCC, duke dëshmuar kështu për thellësinë e reformave dhe seriozitetin e institucioneve të Kosovës në përmirësimin e peizazhit ekonomik dhe social për investime.më shumë

previous

1-4 Nga 5

next

KOSOVO IN UNESCO