Ballina BreadCrumbTrailer Lajme

Lajme

Kryeministri Haradinaj priti drejtorin e Misionit të USAID-it në Kosovë, Hope

10.11.2017

Kryeministri i Republikës së Kosovës, Ramush Haradinaj, priti sot drejtorin e Misionit të USAID-it në Kosovë, James Hope. Kryeministri Haradinaj shprehu mirënjohje për përkrahjen dhe angazhimin e USAID-it në Kosovë, duke theksuar përkushtimin për thellimin e mëtejmë të bashkëpunimit.më shumë

Kryeministri Haradinaj mori pjesë në tryezën me temë: “Cilësia e ajrit në Kosovë, sfidat dhe veprimet”

10.11.2017

Kryeministri i Republikës së Kosovës, Ramush Haradinaj, mori pjesë në tryezën me temë “Cilësia e ajrit në Kosovë, sfidat dhe veprimet”, organizuar nga Ministria e Mjedisit dhe Planifikimit Hapësinor, në kuadër të zbatimit të Planit të masave për përmirësimin e cilësisë së ajrit në Kosovë. më shumë

Kryeministri Haradinaj: Kosova është e përcaktuar për anëtarësim në BE

10.11.2017

Kryeministri i Republikës së Kosovës, Ramush Haradinaj, mori pjesë në konferencën me temë “Agjenda për Reformën Evropiane”, e organizuar nga Grupi për Hulumtimin e Politikave në Ballkan. Në këtë rast kryeministri ka theksuar se agjenda e reformave evropiane dhe Marrëveshja e Stabilizim Asociimit është vetë programi i Qeverisë.më shumë

Kryeministri Haradinaj në emër të Unionit të Gazetarëve Shqiptarë, ndau çmimin “Karriera” për Ramiz Kelmendin

10.11.2017

Kryeministri i Republikës së Kosovës, Ramush Haradinaj, mori pjesë në ceremoninë e ndarjes së çmimeve “Karriera” dhe shpalljen e fituesve të konkursit “Vangjush Gambeta” për gazetarët e ekonomisë nga Shqipëria, Kosova dhe Maqedonia, të organizuar nga Unioni i Gazetarëve Shqiptar (UGSH).më shumë

previous

1-4 Nga 5

next

KOSOVO IN UNESCO