Ballina BreadCrumbTrailer Lajme

Lajme

Kryeministri Haradinaj pranon urim nga kryeministri i Belgjikës, Charles Michel

11.11.2017

Kryeministri i Republikës së Kosovës, Ramush Haradinaj ka pranuar telegram urimi nga kryeministri i Belgjikës, Charles Michel.më shumë

Kryeministri Haradinaj priti në takime të ndara drejtorin e ATK-së dhe Auditorin e Përgjithshëm

11.11.2017

Kryeministri i Republikës së Kosovës, Ramush Haradinaj, priti në takime të ndara drejtorin e përgjithshëm të Administratës Tatimore të Kosovës (ATK), Sakip Imeri, dhe Auditorin e Përgjithshëm, Besnik Osmani.Ata e informuan kryeministrin Haradinaj me të arriturat por edhe me sfidat dhe problemet me të cilat përballen këto dy institucione të pavarura shtetërore, duke theksuar përkushtimin e tyre për t’i kryer të gjitha detyrat me të cilat i obligon ligji.më shumë

Kryeministri Haradinaj u takua me drejtorin e Agjencisë Kundër Korrupsion, Havolli

11.11.2017

Kryeministri i Republikës së Kosovës, Ramush Haradinaj, gjatë ditës priti në takim drejtorin e Agjencisë Kundër Korrupsion, Shaip Havolli dhe këshilltarin për çështje ligjore, Veli Hoti.më shumë

Kryeministri Haradinaj priti Avokatin e Popullit, Hilmi Jashari

11.11.2017

Kryeministri i Republikës së Kosovës, Ramush Haradinaj, priti në takim Avokatin e Popullit, Hilmi Jashari me bashkëpunëtorët, i cili e uroi kryeministrin për detyrën dhe instalimin e dinamikës së re qeverisëse.më shumë

previous

1-4 Nga 5

next

KOSOVO IN UNESCO