Ballina BreadCrumbTrailer Lajme

Lajme

Kryeministri Haradinaj priti vreshtarët dhe verëtarët

12.11.2017

Kryeministri i Republikës së Kosovës, Ramush Haradinaj, priti në takim përfaqësues të vreshtarëve dhe verëtarëve të Kosovës të cilët e përgëzuan atë për punën e madhe që po bënë në rikthimin e besimit në institucione.më shumë

Kryeministri Haradinaj priti në takim pensionistët

12.11.2017

Kryeministri i Republikës së Kosovës, Ramush Haradinaj, priti në takim Lidhjen e Pensionistëve dhe Invalidëve të Punës të Kosovës, të përfaqësuar nga kryetar i Shaban Kajtazi, të cilët e uruan atë për përgjegjësitë e reja.më shumë

Kryeministri priti në takim përfaqësuesit e të burgosurve politikë

12.11.2017

Kryeministri i Republikës së Kosovës, Ramush Haradinaj, u takua sot me përfaqësuesit e Shoqatës së të burgosurve politikë të prirë nga Hydajet Hyseni dhe Meriman Braha, të cilët pasi e uruan kryeministrin për detyrën e të parit të Qeverisë e falënderuan atë për kujdesin e dëshmuar dhe të vazhdueshëm për këtë kategori të shoqërisë kosovare.më shumë

Kryeministri Haradinaj priti në takim sindikalistët kosovarë

12.11.2017

Kryeministri i Republikës së Kosovës, Ramush Haradinaj, priti në takim kryetarin e Bashkimit të Sindikatave të Pavarura të Kosovës, Avni Ajdini dhe nënkryetarin, Atdhe Hykolli.më shumë

previous

1-4 Nga 6

next

KOSOVO IN UNESCO