Ballina BreadCrumbTrailer Lajme

Lajme

Mesazhi i kryeministrit të Republikës së Kosovës, Ramush Haradinaj, për Vitin e Ri 2018

31.12.2017

më shumë

Deklaratë e Kryeministrit Haradinaj me rastin e “Ditës së Veteranit”

30.12.2017

Kryeministri i Republikës së Kosovës, Ramush Haradinaj, i ka uruar veteranët e Luftës Çlirimtare për ditën e tyre, 30 dhjetorin.më shumë

Kumtesë e Zyrës së Kryeministrit

28.12.2017

Kryeministri i Republikës së Kosovës, Ramush Haradinaj, ka zhvilluar takim pune me zëvendësministrat e Qeverisë. Në takim kryeministri Haradinaj ka kërkuar që secili nga zëvendësministrat të marrin detyrime dhe përgjegjësi të caktuara brenda dikastereve ku janë të emëruar.më shumë

U mbajt mbledhja e rregullt e Qeverisë së Kosovës

27.12.2017

E drejtuar nga kryeministri Ramush Haradinaj, Qeveria e Republikës së Kosovës zhvilloi mbledhjen e saj të rregullt, të 22-tën me radhë, në të cilën ka shqyrtuar dhe miratuar projektligje, rregullore dhe vendime nga fushat e përgjegjësive të saj kushtetuese dhe ligjore.më shumë

previous

1-4 Nga 73

next

KOSOVO IN UNESCO