Ballina BreadCrumbTrailer Lajme

Lajme

Kryeministri Haradinaj u bën thirrje komunave për subvencionimin e klubeve sportive

01.12.2017

Kryeministri i Republikës së Kosovës, Ramush Haradinaj, ndan shqetësimin e Bordit Ekzekutiv të Komitetit Olimpik të Kosovës, se klubet sportive kanë vështirësi në funksionimin e tyre, ku shumë sosh janë në rrezik të shuarjes.më shumë

Zëvendëskryeministri Limaj: Jemi të përkushtuar dhe do të mbështesim fuqishëm hapjen e vendeve të reja të punës

01.12.2017

Zëvendëskryeministri i Republikës së Kosovës, Fatmir Limaj, mori pjesë në tryezën e diskutimit të organizuar nga Grupi për Studime Juridike dhe Politike me temë “Zona Ekonomike Rajonale e Ballkanit Perëndimor: implikimet më të gjera tregtare dhe sfida në zbatim për Kosovën”.më shumë

Kryeministri Haradinaj priti në takim përfaqësuesit e Odës së Avokatëve të Kosovës

01.12.2017

Kryeministri i Republikës së Kosovës, Ramush Haradinaj, priti në takim përfaqësuesit e Odës së Avokatëve të Kosovës, të prirë nga kryetari, Osman Havolli dhe Kujtim Kërveshi, avokat.më shumë

U mbajt mbledhja e 16-të e Qeverisë

01.12.2017

Qeveria e Republikës së Kosovës zhvilloi mbledhjen e saj të rregullt, të gjashtëmbëdhjetën me radhë. E drejtuar nga kryeministri Ramush Haradinaj, Qeveria e Kosovës ka shqyrtuar dhe miratuar vendime dhe dokumente nga fushat e përgjegjësive të saja kushtetuese dhe ligjore.më shumë

previous

1-4 Nga 4

next

Agjenda ditore

19 shkurt 2018

 1.Kryeministri Ramush Haradinaj pret në takim Bruno Questel, përfaqësues zyrtar i Presidentit të Francës, Emmanuel Macron.

VENDI: Ndërtesa e Qeverisë
KOHA: 11:00 (VETËM PAMJE)

2. Kryeministri Ramush Haradinaj pret senatorin amerikan Ron Johnson.

VENDI: Ndërtesa e Qeverisë
KOHA: 16:45 (VETËM PAMJE)

Shkruaj Kryeministrit

KOSOVO IN UNESCO