Ballina BreadCrumbTrailer Lajme

Lajme

Kryeministri Haradinaj priti në takim përfaqësuesit e Këshillit Konsultativ për Komunitete

04.12.2017

Kryeministri i Republikës së Kosovës, Ramush Haradinaj, priti sot në takim përfaqësuesit e Këshillit Konsultativ për Komunitete, të udhëhequr nga kryesuesi i këtij Këshilli, Gazmen Salijević.më shumë

Zëvendëskryeministri Limaj paralajmëron masa tjera për të ndihmuar prodhuesit vendor

04.12.2017

Zëvendëskryeministri i Republikës së Kosovës, Fatmir Limaj, ka pritur sot në takim përfaqësues të Shoqatës se Mullisëve të Kosovës. Në këtë takim është biseduar për vendimin e ministrisë së Tregtisë dhe Industrisë për vendosjen e tarifës për miellin nga Serbia si dhe për shqetësimet tjera të kësaj shoqate.më shumë

Kryeministri Haradinaj kërkon përmbushjen e obligimeve që dalin nga ERA

04.12.2017

Kryeministri i Republikës së Kosovës, Ramush Haradinaj, mori sot pjesë në takimin e rregullt të Këshillit Ministror për Integrim Evropian, ku u raportua nga ministrat përkatës rreth procedurave dhe përshpejtimit të tyre për përmbushjen e obligimeve të cilat dalin nga Agjenda e Reformave Evropiane.më shumë

Qeveria miraton raportin e Komisionit Shtetëror për Shënjimin dhe Mirëmbajtjen e Kufirit

04.12.2017

Qeveria e Kosovës mbajti mbledhjen e saj të rregullt, të 17-tën me radhë, në të cilën shqyrtoi Raportin e Komisionit Shtetëror për Shënjimin dhe Mirëmbajtjen e Kufirit dhe Projektligjin për Ratifikimin e Marrëveshjes për Kufirin Shtetëror në mes të Republikës së Kosovës dhe Malit të Zi.më shumë

previous

1-4 Nga 5

next

Agjenda ditore

19 shkurt 2018

 1.Kryeministri Ramush Haradinaj pret në takim Bruno Questel, përfaqësues zyrtar i Presidentit të Francës, Emmanuel Macron.

VENDI: Ndërtesa e Qeverisë
KOHA: 11:00 (VETËM PAMJE)

2. Kryeministri Ramush Haradinaj pret senatorin amerikan Ron Johnson.

VENDI: Ndërtesa e Qeverisë
KOHA: 16:45 (VETËM PAMJE)

Shkruaj Kryeministrit

KOSOVO IN UNESCO