Ballina BreadCrumbTrailer Lajme

Lajme

Kryeministri Haradinaj kryesoi takimin e tretë të nivelit të lartë për sundim të ligjit

08.12.2017

Kryeministri i Republikës së Kosovës, Ramush Haradinaj, kryesoi takimin e tretë të nivelit të lartë për sundim të ligjit, ku temë e takimit ishte lufta kundër korrupsionit.më shumë

Kryeministri Haradinaj priti në takim Drejtorin e NALT-it Gjeneralin Hoffman

08.12.2017

Kryeministri i Republikës së Kosovës, Ramush Haradinaj, priti sot në takim udhëheqësit e Ekipit Këshillues dhe Ndërlidhës të NATO-s në Kosovë (NALT), kryesuar nga Drejtori i NALT, Gjeneral Ralf Hoffmann. më shumë

Kryeministri Haradinaj: Lufta substanciale kundër korrupsionit ndriçon të ardhmen e fëmijëve tanë

08.12.2017

Kryeministri i Republikës së Kosovës, Ramush Haradinaj, mori pjesë në tryezën e organizuar nga Zyra Kombëtare e Auditimit, ku u prezantuan çështjet kryesore të autidimit për vitin 2016 dhe progresi në zbatimin e rekomandimeve të dhëna nga raportet e auditimit. më shumë

previous

1-3 Nga 3

next

Agjenda ditore

23 mars 2018

 1. Kryeministri Ramush Haradinaj merr pjesë në takimin për Sundimin e Ligjit.

VENDI: Ndërtesa e Qeverisë
KOHA: 09:00

2. Kryeministri Ramush Haradinaj merr pjesë në mbledhjen e Qeverisë së Republikës së Kosovës.

VENDI: Ndërtesa e Qeverisë
KOHA: 11:00

 
Shkruaj Kryeministrit

KOSOVO IN UNESCO