Ballina BreadCrumbTrailer Lajme

Lajme

Kryeministri Haradinaj mori pjesë në 10-vjetorin e themelimit të KUSA-s

15.12.2017

Kryeministri i Republikës së Kosovës, Ramush Haradinaj, mori pjesë në 10-vjetorin e themelimit të Kosova United States Alumni (KUSA), e themeluar dhe e financuar nga Ambasada e Shteteve të Bashkuara të Amerikës në Kosovë, e cila ka për qëllim promovimin e vlerave demokratike, parimeve dhe përvojave që anëtarët e saj i kanë fituar nëpërmjet programeve të ndryshme në ShBA.më shumë

Kryeministri Haradinaj: Ulja e informalitetit dhe luftimi i korrupsionit janë mundësi për zhvillim ekonomik

15.12.2017

Kryeministri i Republikës së Kosovës, Ramush Haradinaj, ka zhvilluar një takim me zyrtarët e Administratës Tatimore të Kosovës, me ç ‘rast tha se gjendja ekonomike në Kosovë nuk është e mirë dhe për këtë nevojitet vendosja e shtetit ligjor dhe luftimi i korrupsionit. Në zhvillimin e saj, Kosovën deri më tani e ka penguar menaxhimi jo i mirë, ka vlerësuar Kryeministri. më shumë

Miratohen tetë projektligje në mbledhjen e Qeverisë

15.12.2017

Qeveria e Kosovës e drejtuar nga kryeministri, Ramush Haradinaj, ka zhvilluar mbledhjen e saj të rregullt të 19-tën me radhë, në të cilën ka miratuar tetë (8) projektligje dhe vendime tjera të fushës së përgjegjësive të saj kushtetuese dhe ligjore.më shumë

previous

1-3 Nga 3

next

Agjenda ditore

23 mars 2018

 1. Kryeministri Ramush Haradinaj merr pjesë në takimin për Sundimin e Ligjit.

VENDI: Ndërtesa e Qeverisë
KOHA: 09:00

2. Kryeministri Ramush Haradinaj merr pjesë në mbledhjen e Qeverisë së Republikës së Kosovës.

VENDI: Ndërtesa e Qeverisë
KOHA: 11:00

 
Shkruaj Kryeministrit

KOSOVO IN UNESCO