Ballina BreadCrumbTrailer Lajme

Lajme

Kryeministri Haradinaj mori pjesë në inaugurimin e gjysmë-segmentit të dytë të autostradës “Arbën Xhaferi”

22.12.2017

Kryeministri i Republikës së Kosovës, Ramush Haradinaj, mori pjesë në ceremoninë e inaugurimit të gjysmë-segmentit të Dytë të Autostradës “Arbën Xhaferi”, Prishtinë – Hani i Elezit, i gjatë 14.5 kilometra, me hapjen e të cilit do të lehtësohet qasja deri në qendrën turistike të Brezovicës. më shumë

Intervistë e kryeministrit Ramush Haradinaj dhënë për emisionin Jeta në Kosovë

22.12.2017

më shumë

Qeveria mori vendim t’i propozojë Kuvendit që Pallati i Rinisë nga AKP t’i rikthehet Komunës së Prishtinës

22.12.2017

E drejtuar nga kryeministri Ramush Haradinaj, Qeveria e Republikës së Kosovës zhvilloi mbledhjen e saj të rregullt, të 21-tën me radhë, në të cilën ka shqyrtuar dhe miratuar vendime nga fushat e përgjegjësive të saj kushtetuese dhe ligjore. më shumë

previous

1-3 Nga 3

next

Agjenda ditore

23 mars 2018

 1. Kryeministri Ramush Haradinaj merr pjesë në takimin për Sundimin e Ligjit.

VENDI: Ndërtesa e Qeverisë
KOHA: 09:00

2. Kryeministri Ramush Haradinaj merr pjesë në mbledhjen e Qeverisë së Republikës së Kosovës.

VENDI: Ndërtesa e Qeverisë
KOHA: 11:00

 
Shkruaj Kryeministrit

KOSOVO IN UNESCO