Ballina BreadCrumbTrailer Lajme

Lajme

Kryeministri Haradinaj: Ne e nderojmë vetën dhe kombin tonë duke nderuar heronjtë, Zahirin, Hakifin dhe Edmondin

31.01.2018

Nën patronatin e kryeministrit të Republikës së Kosovës, Ramush Haradinaj, u mbajt Akademi Përkujtimore në 21-vjetorin e rënies së Heronjve të Kombit, Zahir Pajaziti, Edmond Hoxha dhe Hakif Zejnullahu. më shumë

Kryeministri Haradinaj ka vizituar Ipeshkvin e Kosovës

31.01.2018

Kryeministri i Republikës së Kosovës, Ramush Haradinaj, sot ka vizituar Ipeshkvin e Kosovës, me ç’rast është pritur nga Ipeshkvi i Ipeshkvisë së Kosovës, Imzot Dodë Gjergji. më shumë

Kryeministri Haradinaj: Nderi dhe lavdia u takon luftëtarëve të lirisë

31.01.2018

Në 21-vjetorin e rënies së komandantit Zahir Pajaziti, Kryeministri i Republikës së Kosovës, Ramush Haradinaj, i shoqëruar nga anëtarë të kabinetit qeveritar, ka vendosur lule tek shtatorja në sheshin që mban emrin e tij në Prishtinë.më shumë

Disa konstatime juridike përkitazi me Opinionin e Agjencisë Kundër Korrupsionit me referencë AKK-DPK-DPKI-03-02-4227/17 lidhur me Vendimin e Qeverisë së Republikës së Kosovës, Nr. 04/20, datë 20.12.2017

30.01.2018

1. Agjencia Kundër Korrupsionit (në tekstin e mëtejmë AKK), me Opinionin e saj me referencë AKK-DPK-DPKI-03-02-4227/17 lidhur me Vendimin e Qeverisë së Republikës së Kosovës, Nr. 04/20, datë 20.12.2017, ka konsideruar se “është shfaqur situatë e konfliktit të interesit “rast për rast” te votimi (aprovimi) dhe nënshkrimi i Vendimit të Qeverisë nr. 04/20 për rritjen e pagave të disa pozitave në kabinetin qeveritar”. më shumë

previous

1-4 Nga 71

next

Agjenda ditore

23 mars 2018

 1. Kryeministri Ramush Haradinaj merr pjesë në takimin për Sundimin e Ligjit.

VENDI: Ndërtesa e Qeverisë
KOHA: 09:00

2. Kryeministri Ramush Haradinaj merr pjesë në mbledhjen e Qeverisë së Republikës së Kosovës.

VENDI: Ndërtesa e Qeverisë
KOHA: 11:00

 
Shkruaj Kryeministrit

KOSOVO IN UNESCO