Ballina BreadCrumbTrailer Lajme

Kumtesë e Komisionit të ekspertëve për matjen e territorit të Republikës së Kosovës

Prishtinë, 16 shkurt 2017

Komisioni i ekspertëve për matjen e territorit të Republikës së Kosovës njofton opinionin se sot më 16.02.2017 mbajti takimin e radhës, në të cilin i prezantoi materialet dhe gjetjet nga terreni lidhur me verifikimin e segmenteve dhe pikave me të cilat vërtetohet mbulueshmëria me dokumentacion administrativ dhe hartografik. Pas prezantimit të tyre u zhvillua një debat i gjerë.

Komisioni më 21 shkurt 2017, në ora 10:00, në mjediset e ndërtesës së Qeverisë së Republikës së Kosovës, do të prezantojë draftin e  raportit të punës së tij, me të gjitha materialet dhe rezultatet. Para hartimit të raportit përfundimtar për Qeverinë e Republikës, e cila edhe e ka themeluar Komisionin e ekspertëve për të bërë matjen e territorit të Republikës, Komisioni do t’i ofrojë opinionit për diskutim publik gjithë dokumentacionin dhe gjetjet profesionale, shkencore dhe menaxheriale që lidhen me madhësinë territoriale të Kosovës. Komisioni mirëpret çdo dëshmi, vërejtje dhe sugjerim të mbështetur në fakte profesionale dhe shkencore.

Diskutimi publik do të zgjasë nga 21- 24 shkurt 2017, nga ora 10:00-15:00 në ndërtesën e Qeverisë.

Për Komisionin e ekspertëve për matjen e territorit të Republikës së Kosovës:
Dr. Tomor Çela, zëdhënës
Prapa

Agjenda ditore

22 gusht 2017

NJOFTIM PËR MEDIA

Nën Patronatin e Kryeministrit të Kosovës, Isa Mustafa.

Komisioni i Veçantë për organizimin e ceremonisë mortore për ish-Kryeministrin e Kosovës, Bajram Rexhepi.

Agjendë:


08:30 - Arritja e Arkivolit në Aeroportin Ndërkombëtar "Adem Jashari"

10:00-12:00- Homazhe në Hollin e Kuvendit të Republikës së Kosovës, në Prishtinë

12:00–12:30- Mbledhje Komemorative në Teatrin Kombëtar, në Prishtinë

(13:30 deri në 14:45 arkivoli qëndron në shtëpi të të ndjerit, në Suhodoll)

15:00-16:00- Homazhe në Kuvendin Komunal të Mitrovicës, në Mitrovicë

16:00- Nisja e Arkivolit nga Kuvendi Komunal i Mitrovicës për te varrezat në Shipol

16:30 - Ceremonia e varrimit


 

Shkruaj Kryeministrit

KOSOVO IN UNESCO