Naslovna BreadCrumbTrailer Dnevni agenda

Dnevni agenda

11 shkurt 2009
 
1. Kryeministri i Qeverisë së Republikës së Kosovës, Hashim Thaçi takim me z. Nicolas Schmit, Ministër i Punëve të Jashtme dhe  Imigrim të Luksemburgut.   
             
Vendi: Ndërtesa e Qeverisë     
Koha: 10:20

2. Kryeministri i Qeverisë së Republikës së Kosovës, Hashim Thaçi  në takimin konstituiv të Këshillit të Sigurisë së Kosovës.      
          
Vendi: Ndërtesa e Qeverisë     
Koha: 14:00

Natrag

KOSOVO IN UNESCO