12.02.2020

Kryeministri Kurti emëron z. Ilir Aliu, Zëvendësministër në Ministrinë e Financave dhe Transfereve

Prishtinë, 12 shkurt 2020

Kryeministri i Republikës së Kosovës, Albin Kurti, ka emëruar sot, z. Ilir Aliu,  Zëvendësministër në Ministrinë e Financave dhe Transfereve.

 Kryeministri Kurti, ka uruar z. Aliu për pozitën në këtë institucion dhe ka shprehur gatishmërinë për të bashkëpunuar në të ardhmen për çështje relevante, në shërbim të qytetarëve.