10.01.2020

Kryeministri në detyrë Haradinaj priti në takim zyrtarë të MPB-së që punojnë në Divizionin për ri-integrimin e personave të kthyer nga Siria

Prishtinë, 10 janar 2020

Kryeministri në detyrë i Republikës së Kosovës, Ramush Haradinaj ka pritur sot në takim zyrtarë të MPB-së që punojnë në Divizionin për ri-integrimin e personave të kthyer nga Siria.

Me këtë rast, kryeministri në detyrë Haradinaj, i ka falënderuar të pranishmit për punën e palodhshme dhe përkushtimin e pashoq të tyre, në kryerjen e obligimeve institucionale në mbrojtjen dhe sigurinë e vendit.

“Ky ekip ka implementuar planin operativ për kthimin dhe ri-integrimin e qytetarëve kosovarë nga zonat e konfliktit në Siri duke shërbyer me profesionalizëm dhe me orë e ditë të tëra, që këto detyra, kaq sensitive të kryhen me sukses”, ka thënë në këtë takim kryeministri në detyrë Haradinaj.

Ndër tjerash, kryeministri në detyrë Haradinaj, u shpreh se janë krenarë që Kosova ka vajza e djem, që i dalin zot detyrave dhe përgjegjësive, në mbrojtje të vendit dhe sigurisë.

Nga ana e tyre, zyrtarët e MPB-së që punojnë në Divizionin për ri-integrimin e personave të kthyer nga Siria, e kanë falënderuar kryeministrin në detyrë Haradinaj për pritjen dhe angazhimin e tij në zgjidhjen e çështjeve të rëndësishme për vendin.